fbpx

Стани ментор

Основни причини за менторство

Много е удовлетворяващо да помагаш на хора, които вече са отворени към веганството и правят първите си стъпки.

Проучванията и опитът сочат, че един от водещите фактори, които помагат на веганите да останат такива, е подкрепата в заобикалящата ги среда. И ние предоставяме точно това!

Да си доброволец в предизвикателството ще те научи на много и ще откриеш нови приятели!

И, хей, така и така си във Facebook по няколко часа на ден - защо да не помогнеш и на животните, и на хората, докато си там?

Прочети преди да попълниш формата

След изпращане на кандидатура ти, ще бъдеш помолен да изпратиш съобщение във Facebook до един от нашите координатори, който ще те въведе в нашата програма за обучение. Възможно е да отнеме няколко дена преди да получиш отговор от нас.

В училището за ментори, ще получиш всички указания, необходими, за да помогнеш на участниците в предизвикателството. Обучението трябва да бъде завършено, за да се присъединиш към нашия менторски екип.

Предизвикателствата ни се провеждат в групи във Facebook, и нашите ментори се стараят да присъстват в групата ежедневно. Целта на всеки ментор е около 10 коментара на ден (могат да бъдат разпръснати през целия ден).

С попълването на този формуляр съм съгласен/a да бъда включен/а в база данни от доброволци и активисти към СНЦ “Кампании и активизъм за животните в индустрията” (КАЖИ) и съм наясно, че данните ми се съхраняват съгласнo изскванията на GDPR и Политиката за поверителност на КАЖИ.

Включи се в нашето 22-дневно веган преживяване

Можеш да ни подкрепиш и като: