Условия за записване

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е pinkicon.png

С настоящото декларирам, че съм информиран/а и съзнавам, че участието ми в групата “Опитай 22 “, включително цялото съдържание, публикувано в групата, т.е. въпроси и отговори, обяснения и съвети, не се равнява на професионална консултация (хранителна, медицинска или друга) и че отговорността за здравословното и балансирано хранене се носи изключително от мен, участника.

Animals Now и екипът на “Опитай 22” няма да носят отговорност за каквито и да било здравословни проблеми или други проблеми, които могат да възникнат в резултат на неправилно хранене или поведение по време на участието ми в програмата “Опитай 22”. Освен това съм наясно, че медицинската и хранителната информация, дадена в програмата, е обща и не може да вземе предвид специфичните условия или личните изисквания на всеки участник.

Програмата “Опитай 22” сама по себе си не може да бъде изключителна рамка за хора със заболявания или със специални здравословни/хранителни/психични състояния, като например хранителни разстройства, стомашно-чревни или храносмилателни заболявания, бариатрична хирургия и бременност. В тези случаи е силно препоръчително да се получи допълнителна лична консултация с подходящ здравен специалист, вместо или в допълнение към участието в програмата “Опитай 22”.

*Ако имате някакви специални изисквания и се нуждаете от лична подкрепа, можете да се консултирате с някой от менторите на програмата относно подходящия специалист, към когото да се обърнете.

*Програмата “Опитай 22” е създадена и се ръководи от Animals Now, неправителствена организация, базирана в Израел. В България Опитай 22 е част от КАЖИ (Кампании и Активизъм за Животните в Индустрията).